Komentator utakmice Rijeke: Nemoj, ko Boga te molim! Završite ovu agoniju, golgotu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

RIJEKA je u uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige izgubila u Ljubljani od Olimpije 5:0 te s ukupnih 6:1 ispala iz Europe. Momčad Radomira Đalovića odigrala je katastrofalnu utakmicu, a katastrofalna je bila i Armada, koja je sredinom drugog poluvremena prekinula utakmicu.

Navijači Rijeke zasuli su teren bakljama, a onda su počeli gađati i tribine s domaćim navijačima. Sudac je poslao igrače u svlačionicu, a nakon toga je delegat od policije zatražio da se isprazni tribina s gostujućim navijačima zbog čega je utakmica bila prekinuta na 20-ak minuta.

Zavapio da se ne igra predugo

Rijeku čeka sigurno teška kazna UEFA-e, a jako teško je sve to u izravnom prijenosu pratio i odlični komentator Max Sporta Ivan Ljubić. On je slikovito pratio sve što se događalo na terenu i tribinama, nakon što je utakmica nastavljena u eter je pred istek 90. minute zavapio prema sucima da ne bude prevelike sudačke nadoknade.

"Trideset sekundi do kraja. Nažalost, vidim semafor u rukama pomoćnog suca... Nemoj, ko Boga te molim! Završite ovu agoniju, golgotu, križni put. Nemoj, Svene Wolfensbergeru, mislio sam da smo prijatelji. Ajde, jedna minuta, hvala. Hvala!" rekao je Ljubić, a sudac je uskoro označio kraj, kako je on rekao, Rijekine agonije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.