Košarkaš Zadra prelazi u Partizan?

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

NAKON sezone bez trofeja Partizan će kompletno renovirati svoju košarkašku momčad. Javljaju to srpski mediji koji navode i da će prvi novi igrač u sastavu ovog beogradskog tima biti Arijan Lakić, dosadašnji razigravač KK Zadra. Zadar je nedavno u finalu košarkaškog prvenstva Hrvatske pobijedio Split s ukupnih 3:2 i peti put u povijesti osvojio ligašku titulu. Lakić je u posljednjoj utakmici serije sudjelovao s 18 poena u pobjedi 93:66.

"Nagađanja ima uvijek, a dok se čeka da se ozvaniči dolazak Vanje Marinkovića, netko drugi će postati prvo pojačanje tima Željka Obradovića za narednu sezonu. To će biti Arijan Lakić, srpski plejmejker koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, a prethodnu sezonu proveo u Zadru. Lakić ima 24 godine i u sezoni za nama je odigrao ukupno 28 utakmica, s prosjekom od 32 minute po meču. Postizao je 9.6 poena po utakmici, uz 3.9 skokova i 3.6 asistencija", piše B92.net uz naslov "Prvo pojačanje Partizana - Zvezdino dijete iz Hrvatske".

Karijeru je započeo u rodnom Beogradu, točnije Crvenoj zvezdi, u kojoj je bio jedan od najtalentiranijih igrača generacije. Razvoj su mu usporile ozljede, a kroz karijeru je još igrao za Vrijednosnice iz Osijeka, Borac iz Čačka i Sparse iz Ilidže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.