Kramarić rekord proslavio snimkom Rebića iz Rusije: Ma fešta kad te i grč uhvati

Foto: Screenshot

ANDREJ KRAMARIĆ zabio je gol i upisao asistenciju u velikoj pobjedi Hoffenheima nad Bayer Leverkusenom 4:1 u prvoj utakmici 26. kola Bundeslige koja je odigrana u petak. Time se hrvatski napadač izjednačio sa Sejadom Salihovićem na vrhu ljestvice najboljih klupskih strijelaca s 47 golova. 

>>> Kramarić za rušenje rekorda ukrao suigraču hat-trick: "Andrej, ovo je besramno"

"Naravno da sam sretan i ponosan što sam novi klupski rekorder. Kada sam stigao u Hoffenheim, nisam nikad ni razmišljao o tome. Osjećaj je nestvaran, sada sam u povijesnim knjigama, ali želim postići još više toga s klubom. Nastavit ću raditi sve kako bismo bili uspješni. Nadam se da je ovo dobar početak kako bismo završili sezonu na najbolji mogući način i opet se kvalificirali u Europu", rekao je nakon utakmice.

Krama poslije povijesne noći nije od uzbuđenja mogao spavati, što je iskoristio za izdvojiti urnebesni trenutak sa Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je Rebića uhvatio grč tijekom slavlja sa suigračima u utakmici protiv domaćina...

"Kad ne možeš spavati cijelu noć pa gledaš….Hahahaha ma fešta kad te i grč uhvati", napisao je dobro raspoloženi Kramarić na Instagramu uz priloženu snimku, a tagirao je prijatelja i reprezentativnog suigrača koji nastupa za Eintracht. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.