Bundesliga

Kramarić: Volio bih otići u klub poput Bayerna

Foto: EPA

ANDREJ Kramarić i njegov Hoffenheim u 19. kolu Bundeslige gostuju kod vodećeg Bayerna u subotu od 15:30.

U drugom kolu 27. rujna Hoffenheim je kao domaćin svladao Bayern rezultatom 4:1, a Kramarić je postigao dva pogotka. Tada je njegova momčad zasjela na prvo mjesto u Bundesligi, a sada je 11.

Kramarić potvrdio da bi volio igrati u klubu poput Bayerna

"Sigurno da je sada drugačija slika, da su oni bolje pripremljeni, bit će motiviraniji i htjet će nas pregaziti. Neće nam biti lako protiv motiviranog Bayerna", kazao je Kramarić za Dnevnik Nove TV pa komentirao glasine o interesu Bayerna za njega.

"Naravno da je svakom djetetu san da igra za najveći klub na svijetu. Kad bi došlo do neke konkretne realizacije, volio bih otići u jedan takav klub."

Želja mu je povratak navijača za Euro

Nadolazećeg ljeta Kramarića s reprezentacijom očekuje Europsko prvenstvo koje bi se trebalo igrati u 12 zemalja, a Hrvatska bi grupnu fazu trebala zaigrati u Londonu i Glasgowu. Protivnici će biti Engleska, Češka i Škotska.

"Najviše bih volio da se gledatelji vrate za Euro, ali to je teško očekivati, mislim da će se korona još malo odužiti. Naravno da je cilj krenuti s pobjedama", odlučan je Kramarić koji je za kraj prokomentirao transfer bivšeg reprezentativnog suigrača Marija Mandžukića.

"S obzirom na to da poznajem Mandžu, od svojih prvih dana je bio pravi ratnik i to će se i nastaviti. Mislim da je to jako dobar potez Milana."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.