KREĆE NAJVEĆI TURNIR U POVIJESTI ESPORTA Počinje The International

FOTO: Dota2Ti

Sutra počinje The International, najveći turnir u povijesti esporta. Najbolji Dota 2 timovi iz svih dijelova svijeta borit će se za dio nagradnog fonda od čak 23 milijuna dolara. Očekuje nas deset dana izvrsnih i napetih mečeva, nakon kojih ćemo dobiti tim koji će ući u povijest.

>>VIŠE OD TURNIRA Dota 2 i The International - ono što svi žele od esporta

>> Ovo su neki od najupečatljivijih trenutaka najvećeg turnira u povijesti esporta
 
Sutra za 18 najboljih Dota 2 timova počinje veliko natjecanje u njihovim životima, a među njima će biti i dvojica igrača iz naše regije, Uroš "Swiftending" Galić iz Srbije te Milan "MiLAN" Kozomara iz BiH.
 
The International je najveći i najprestižniji događaj u svijetu esporta, a i ove godine će ga ugostiti KeyArena u Seattleu. Zahvaljujući fanovima, nagradni fond za The International je veći od 23 milijuna dolara, što je milijun i pol dolara više nego prošle godine. Pobjednici ovog jedinstvenog natjecanja bit će bogatiji za 10 milijuna dolara.
 
Prvi meč između timova Evil Geniuses i TNC počinje u 18:30 po našem vremenu, a potom se nastavljaju ostali mečevi. Tim HellRaisers za koji igraju Uroš "Swiftending" Galić i Milan "MiLAN" Kozomara trebao bi započeti prvi meč u četvrtak u 02:00 protiv kineske ekipe LGD.FY. Raspored je dostupan na službenim stranicama, a natjecanje možete pratiti besplatno putem internetskog prijenosa.
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.