BORILAČKI SPORTOVI

KSW zabranio Stojniću meč s Delijom? "Molio je da se bori, ali rizik je ogroman"

Foto: Fightsite

ORGANIZACIJA KSW zabranila je MMA borcu Denisu Stojniću da se u subotu bori protiv Ante Delije u zagrebačkoj Areni nakon što su liječnici utvrdili da mu je ozlijeđeno lijevo koljeno, objavio je Klix.ba. 

Dva dana prije borilačkog spektakla KSW 51 39-godišnji bh. borac prijavio je ozljedu, a Delija nam je nakon otvorenog workouta u Areni kazao da Stojnić kao i obično laže o ozljedi.

"Očekivali smo to, nije se ozlijedio, laže. Do tog meča nikad neće ni doći", rekao je Delija, član tima Cro Copa i dugogodišnji sparing partner Mirka Filipovića.

Stojnić je ranije već dva puta otkazivao mečeve s Delijom koji će u subotu ući u ring sa zamjenskim protivnikom Olijem Thompsonom. 

Mediji iz susjedstva javljaju da je bh. borac ozlijedio koljeno prilikom treninga na parteru. Navodno su mu ligamenti uništeni te je liječničkim pregledima utvrđeno da nije spreman ući u ring. Fanovi borilačkog sporta već dugo čekaju sudar Delije i Stojnića pa je interes za subotnju priredbu bio je ogroman. 

Klix.ba tvrdi kako je Stojnić molio organizatore da mu dopuste borbu s Delijom, namjeravao je ući u ring pod blokadom, ali u KSW-u su tu mogućnost odbili zbog prevelikog rizika.

Stojnić je s KSW-om potpisao ugovor na četiri borbe, a prema informacijama koje su objavili bh. mediji, meč s Delijom odgođen je za ožujak 2020. godine u Poljskoj,

"Denis mora shvatiti da ovo nije neka mala organizacija i da on ne može odlučivati jer se KSW brine o svojim borcima", komentirao je Stojnićev menadžer Ivan Diaković.

Uskoro očekujemo i reakciju Denisa Stojnića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.