TRANSFERI

Kuća Barcine zvijezde je stavljena u najam, on odlazi, a zna se i kamo

Foto: EPA

OUSMANE DEMBELE napustit će Barcelonu u statusu slobodnog igrača krajem lipnja, javljaju španjolski mediji dodajući da je francuski reprezentativac odbio još jednu ponudu kluba za produženje ugovora. Karijeru bi trebao nastaviti u Paris Saint-Germainu.

Kuća u kojoj je živio posljednjih pet godina otkako je iz Dortmunda preselio u Barcelonu u transferu vrijednom 140 milijuna eura, i dalje rekordnom za katalonski klub, stavlja se u najam. Ranije je bilo pisano da je jedan Kylian Mbappe od pariškog kluba dobio ovlasti da razrješuje trenere i dovodi i otpušta suigrače, a Dembele je upravo njegov izbor, navodi se.

Isto kao što je zbog Mbappea upitna budućnost Neymara u klubu. PSG je spreman prodati Neymara ovog ljeta ako dobije pravu ponudu, objavio je L'Equipe. Cijenjeni francuski medij ističe kako je 30-godišnji Brazilac i dalje najskuplji igrač na svijetu, no dodaje kako mu se uloga u pariškom klubu smanjuje.

Odnos s Kylianom Mbappeom, koji je ostao u klubu iako se govorilo o odlasku u Real Madrid, pogoršao se do te mjere da su PSG i predsjednik Nasser Al-Khelaifi spremni prodati ga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.