Kustić: Pričao sam s Livajom. Taj razgovor će ostati između mene i njega

Foto: Pixsell/ Goran Stanzl

PRVI čovjek Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić gostovao je u emisiji RTL Danas u kojoj je pričao o aktualnim temama hrvatskog nogometa. Naravno, Marko Livaja je bila jedna od nezaobilaznih tema. 

''Sigurno da smo napravili dosta toga svi zajedno, ja sa suradnicima i Izvršnim odborom. Što se tiče slučaja Livaje, izbornik i ja smo puno već rekli o toj temi, da sam razgovarao s Markom, ono što je sigurno je da će taj razgovor ostati između mene i njega. Poštujem apsolutno odluku koju je on donio i mogu samo reći da mu želim puno uspjeha u klupskoj karijeri i mnogo zdravlja, što je sportašima uistinu potrebno'', rekao je Kustić. 

Reprezentacija je u listopadu doživjela dva šokantna poraza od Turske i Walesa u kvalifikacijama za Euro.

''Nikome nije bilo lako nakon ove dvije utakmice. Nakon rujanskih utakmica se pisalo da smo prvaci Europe i svijeta, a onda su došli Turska i Wales pa više ništa nije bilo dobro. Ja sam rekao da niti je Zlatko zaboravio voditi utakmice niti su igrači zaboravili igrati. Bitno je da izbornik shvaća gdje su bile greške, da prizna da nešto nije napravio kako treba u pripremi utakmice'', rekao je predsjednik HNS-a pa je nastavio:

''Vjerujem u njega, nikad nije bio motiviraniji, sjeli smo, razgovarali o svemu. I osobno sam razgovarao s nekim igračima, apsolutno imam povjerenje u njega i vjerujem da će napraviti sve, motivirati momčad i pobijediti u preostale dvije utakmice. Apsolutno je sve u našim nogama. Moramo pobijediti obje utakmice, a vjerujem da Wales neće slaviti u oba susreta. No, ako se to i dogodi, idemo u baraž, gdje je opet sve na nama'', završio je Kustić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.