Kyrgios pitao Alcaraza zašto igra u majici bez rukava. Evo što je Španjolac odgovorio

Foto: EPA

DRUGI tenisač svijeta i drugi nositelj prvog Grand Slam turnira sezone Australian Opena Španjolac Carlos Alcaraz ispustio je set u 2. kolu, ali je nakon tri i pol sata igre ipak pronašao put do 6:4, 6:7 (3), 6:3, 7:6 (3) pobjede protiv Talijana Lorenza Sonega. Aktualni wimbledonski pobjednik Alcaraz u 3. kolu sastat će se s pobjednikom susreta između kvalifikanta Indijca Sumita Nagala i Kineza s pozivnicom Junchenga Shanga.

Majica bez rukava

Alcaraz na Australian Openu nastupa u majici bez rukava. Primijetio je to i Nick Kyrgios, australski tenisač koji je u ulozi stručnog sukomentatora na Eurosportu. Kyrgios je u emisiji pitao Alcaraza zbog čega nosi majicu bez rukava te pohvalio njegov izgled.

"Gledao sam tvoje mečeve, sjajno si igrao. No primijetio sam da si nosio majicu bez rukava. Tvoj biceps izgleda fantastično, tvoje tijelo izgleda fantastično. Jesi li nosio majicu bez rukava samo jer sam je ja nosio prošle godine? Jesi li tu dobio inspiraciju?

Španjolskog tenisača je nasmijalo pitanje Kyrgiosa, na što je odgovorio: "Čini se da je tako. Moram nekako prestrašiti svoje protivnike. A ne mogu to s trakicom za glavu ili znojnicom. Šalim se, naravno."