TENIS

Kyrgios za vrijeme svog meča gledao tuđi pa vikao sucu: "Šešir ti je smiješan"

Foto: EPA-EFE

NOVI meč, novi ispad Nicka Kyrgiosa. U Queen'su se svađao sa sucem za vrijeme meča protiv Roberta Carballesa Baena. Pobijedio je 7:6, 6:3, no neke odluke suca su ga jako smetale.

"Šališ li se ti to je**no sa mnom? To je bio aut. Imaš samo jedan posao... I šešir ti je smiješan, čak i nema sunca, zašto ga nosiš? Sprdaš se sa mnom", govorio je sucu Australac.

Jednu od pauza između gemova Nick je proveo gledajući duel Gillesa Simona i Kevina Andersona na susjednom terenu.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

>>> Kyrgios brutalno izvrijeđao Roland Garros, a onda se povukao s turnira

Prije nešto manje od mjesec dana povukao se s Roland Garrosa nakon što je turnir teško izvrijeđao na društvenim mrežama.

"Što se događa? Evo me, treniram s Andyjem Murrayem. Mislim da je Wimbledon najbolji turnir na svijetu, pogledajte ovu savršenu travnatu podlogu. Riješite se zemlje, ljudi. Tko voli zemlju kad je tako loša?" izjavio je Kyrgios te je nastavio:

"Činjenica je da sam ovdje i da za nekoliko dana moram otići u Pariz. Roland Garros je sranje, u usporedbi s ovim. Apsolutno sranje", završio je Kyrgios.

Naravno, nakon ovakvih riječi diglo se puno prašine, Australac je dočekan na nož, a zbog brojnih kritika ipak se odlučio povući s drugog Grand Slama sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.