Labrović: Livaja mi je već zabio tri-četiri penala. Bilo je vrijeme da mu obranim

Foto: Jakov Prkić / CROPIX

RIJEKA je u infarktnom derbiju 20. kola SuperSport HNL-a pobijedila Hajduk 2:1 na Poljudu. Gosti su vodili 2:0 golovima Ampema iz 65. i Frigana iz 84. minute prije nego što je Marko Livaja realizirao penal za 1:2 u prvoj minuti sudačke nadoknade i vratio Splićane u igru.

Mogao se Hajduk potpuno vratiti u utakmicu u petoj minuti sudačke nadoknade kad je Livaja dobio i drugi penal nakon što ga je Galešić, prema mišljenju suca Čuline, udario po nozi u šesnaestercu. Livaja je pucao u donji desni kut, ali mu je Labrović obranio i tako donio pobjedu svojoj momčadi.

"Livaja mi je već zabio tri-četiri penala, bilo je vrijeme da mu obranim. Nema tu posebne pripreme, reagiraš instinktivno pa ako obraniš, super", rekao je golman Rijeke za RTL televiziju nakon utakmice.

Rijeka se ovom pobjedom potpuno vratila u borbu za Europu, dok je Hajduk opet propustio iskoristiti kiks Dinama koji je u subotu odigrao samo 1:1 u Koprivnici protiv Slavena. Hajduk u sljedećem kolu ide u goste Varaždinu, dok će Rijeka kod kuće igrati s Goricom.