NBA

Lakersi nakon 15 minuta izgubili pojačanje, Harden se ozlijedio protiv Houstona

Foto: Hans Gutknecht/Guliver

LA LAKERSI smatrali su da će im dovođenje Andrea Drummonda, nakon što je bivši All-Star centar raskinuo s Clevelandom, pomoći dok se ne oporave LeBron James i Anthony Davis, ali i on se ozlijedio nakon nepunih 15 minuta debitantske utakmice.

Drummond je natukao nožni palac i napustio igru u trećoj četvrtini. Iako je vidno šepao odlazeći u svlačionicu, snimka je pokazala da nema znatnog oštećenja, pa nova zvijezda Lakersa ne bi trebala dugo pauzirati.

VIDEO: Arena Sport

Posljednju utakmicu za Cleveland prije raskida ugovora Drummond je odigrao 12. veljače. Do tada je imao prosjeke od 17.5 koševa, 13.5 skokova, 1.6 krađa i 1.2 blokade. Tek mu je 27 godina, dvostruki je All-Star igrač i trebao je biti ozbiljno pojačanje za prvake.

No na debiju za Lakerse razočarao je i prije ozljede postigavši samo četiri poena uz šut 2/6, jedan skok, jednu blokadu, dvije asistencije te čak tri izgubljene lopte i četiri prekršaja. Njegov debi za što brži zaborav Lakersi su začinili porazom od Milwaukeeja 112:97.

James Harden prvi je put nakon isforsiranog odlaska iz Houstona zaigrao protiv Rocketsa, ali okršaj protiv bivše momčadi završio je poput Drummonda, ozlijedivši se u trećoj četvrtini.

Brada je osjetio zatezanje bedrenog mišića i završio utakmicu ranije od predviđenog. 

VIDEO: Arena Sport

"Pratit ćemo situaciju, optimistični smo da ozljeda nije dugotrajna", rekao je trener Netsa Steve Nash, ali nije izvjesno da će Harden zaigrati na sljedećoj utakmici.

Harden je večer završio sa 17 koševa, osam skokova i šest asistencija, a Netsi su rutinski pobijedili 120:108.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.