Hrvatska će ipak imati predstavnike u finalu Eura: Najbitniju utakmicu prvenstva sudi ovaj dvojac

Foto: Handball World

EUROPSKA rukometna federacija finalni meč tekuće kontinentalne smotre povjerila je hrvatskom sudačkom paru Matiji Gubici i Borisu Miloševiću. 

Proslavljeni osječki arbitri na glasu su kao najbolji hrvatski i ponajbolji svjetski sudački par. Početkom aktualne godine deveti put zaredom proglašeni su najboljim parom u tradicionalnom izboru Hrvatskog rukometnog saveza i Sportskih novosti.
 
U prošlosti su sudili na završnicama prestižnih turnira poput Olimpijskih igara u Londonu te muških i ženskih svjetskih (Brazil, Španjolska, Katar) i europskih prvenstava (Danska). Pravdu su krojili i na mnoštvo utakmica muške i ženske Lige prvaka, kao i na Final Fouru SEHA lige te Panameričkim igrama u Urugvaju i Super Globeu u Kataru.
 
Matija Gubica i Boris Milošević novim su priznanjem potvrdili svoju kvalitetu, kao i tezu da su vjerodostojni nasljednici Vladimira Vujnovića i Pjera Mladinića, nekoć najboljeg hrvatskog sudačkog para koji je 1996. godine u Atlanti postao prvi hrvatski par na jednim olimpijskim igrama.
 
Finale Europskog prvenstva u Hrvatskoj zakazano je 28. siječnja u zagrebačkoj Areni s početkom u 20:30.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.