LEBRON JAMES

LeBron i bivša zvijezda Zadra otvorili novi teren i zaigrali s djecom

Foto: Getty Images / Guliver Image

LEBRON JAMES u srijedu je nakratko prekinuo rad na snimanju filma Space Jam 2 kako bi se vratio u rodni Akron. Tamo je prošle godine otvorio javnu osnovnu školu "I Promise" (Obećavam) za siromašnu djecu, koju je većim dijelom financirao, a poslije ustvrdio da mu je ona "najvažnije profesionalno dostignuće u životu".

Ovaj put došao je zbog otvaranja novoizgrađenog školskog košarkaškog terena, a za taj je događaj okupio cijelu startnu petorku svoje srednjoškolske momčadi s kojom je osvojio naslov državnog prvaka prije odlaska u NBA. Među njima je bio i Romeo Travis, koji je u sezoni 2012./13. uspješno igrao za Zadar, pa čak i govorio kako će na ljeto dovesti LeBrona u Hrvatsku, makar tu najavu nije ispunio.

James se prvo obratio djeci i rekao da se na takvim terenima stvaraju bratstva i sestrinstva, veze za cijeli život.

"Kažu da zaboravljaš na ono što ti se događalo u školi, ali naše prijateljstvo je čvrsto već 25 godina", rekao je superstar LA Lakersa, misleći na Travisa i ostale suigrače iz škole St. Vincent-St. Mary.

Nakon toga "krstio" je teren gromovitim zakucavanjem, pa promašio nekoliko trica prije nego što je zajedno s bivšim suigračima zaigrao s djecom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.