LeBron slavio u Bryantovom oproštaju od Clevelanda, Hezonjin Orlando umalo napravio senzaciju

Foto: Guliver Image/Getty Images

CLEVELAND je sa 120:111 pobijedio Los Angeles Lakerse u posljednjoj utakmici Kobea Bryanta u Clevelandu.
 
Nezaustavljiv je bio Kyrie Irving s 35 poena za 35 minuta na parketu. LeBron James dodao je 29 poena, 11 asistencija i sedam skokova. Bryant se u poraženoj momčadi, koja je tek u posljednjoj četvrtini ublažila poraz, zaustavio na 17 poena.
 

 
San Antonio je s 98:96 pobijedio Orlando, a odlučujuće poene postigao je Kawhi Leonard 0.9 sekundi prije kraja.
 
"Imali smo sreće", priznao je trener San Antonija Gregg Popovich nakon pobjede u Orlandu.
 
Leonard je s 29 poena predvodio San Antonio, dok je poen manje za Orlando postigao Evan Fournier. Mario Hezonja je postigao 12 poena uz šut 4-6.
 

 
Brooklyn je na svom parketu s 90:109 izgubio od Memphisa kojeg je s 20 poena predvodio Mike Conley. Bojan Bogdanović postigao je 11 poena za Brooklyn uz šut 3-6, pogodio je tri trice i oba slobodna bacanja.
 
Minnesota je, bez Damjana Rudeža, nadoknadila 18 poena zaostatka i sa 117:112 pobijedila Toronto. Blistao je rookie centar Karl-Anthony Towns s 35 poena i 11 skokova.
 
Boston je u najefikasnijoj utakmici večeri sa 139:134 nakon produžetka pobijedio Los Angeles Clipperse. Isaiah Thomas je za pobjedničku momčad postigao 36 poena, uključujući i šut kojim je utakmicu odveo u produžetak. Jared Sullinger dodao je 21, a Jae Crowder 19 poena. Paul Pierce je u povratku u Boston postigao samo šest poena, dok je u njegovoj momčadi najbolji bio Chris Paul s 35 poena i 13 asistencija, ali je promašio šut za pobjedu.
 
Golden State Warriorsi slavili su 11. put zaredom. Curry i društvo sa 112:104 pobijedili su Phoenix, a Curry je utakmicu završio s 26 poena, devet skokova i devet asistencija iako nije igrao u posljednjoj četvrtini. Golden State je najbolja momčad lige s nevjerojatnim omjerom 48-4.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.