Legenda Cityja: Ozlijedio sam se tijekom spolnog odnosa

Foto: Epa

MICAH RICHARDS (35) ikona je Manchester Cityja. Ovaj bivši desni bočni igrač proveo je među Građanima čak 10 godina. U Cityju je 2005. počeo seniorsku karijeru i za njega igrao sve do 2015. U međuvremenu je bio jednu sezonu na posudbi u Fiorentini, a karijeru je završio u Aston Villi 2019. S Građanima je osvojio dvije Premier lige te po jedan FA i Liga kup. Za Englesku je odigrao 13 utakmica.

Richards već dugo radi kao komentator Sky Sportsa i BBC-ja, a tijekom jedne emisije otkrio je pikanteriju iz svoje karijere. Ispričao je kako se ozlijedio tijekom seksa.

''Ne znam smijem li ovo uopće javno reći. Dobro, neću ulaziti u detalje. Jednom sam se ozlijedio tijekom seksa. Malo sam se zabavljao i pao sam s kreveta. Istegnuo sam nogu i ozlijedio prepone'', rekao je. Kako mu je bilo neugodno otkriti suigračima zbog čega ga boli, pala mu je na pamet zanimljiva ideja.

''Pojavio sam se na treningu, ali jednostavno je došao trenutak kada više nisam mogao trpjeti bolove. Odglumio sam ozljedu na vježbama.''

Pročitajte više