Legenda Hajduka u suzama: "Tko su Carrillo, Branco i Kos? Oni su tu samo zbog novca!"

Foto: Youtube/Hina

VILSON DŽONI, legendarni branič koji je za Hajduk odigrao 450 utakmica, još jednom je žestoko opalio po aktualnim čelnicima splitskog kluba. Jedan od najvećih bekova Hajdukove povijesti gotovo deset godina radio je kao klupski skaut. Prije razlaza s klubom već se sukobljavao s upravom i strukom, najčešće zbog svog sina koji je igrao za Hajduk.
 
Ivana Kosa, predsjednika Hajduka, Džoni je prije nešto više od pola godine izvrijeđao na "Biloj noći" na Pagu. Kapetan veteranske momčadi Hajduka i danas je razočaran kako Kos i društvo vode klub. 
 
"U Hajduku se danas ne događaju dobre stvari. U klubu ne vlada hajdučko srce. Nitko u Hajduku nije hajdukovac, od predsjednika preko menadžera do trenera. Nema nijednog čovjeka iz Splita", otkrio je 67-godišnji Džoni što mu je, uz izostanak trofeja, najveći problem s aktualnom upravom.
 
"Tko je Kos, tko je Branco, tko je Carrillo? Što oni imaju s Hajdukom? Oni ne vole Hajduk. Oni su u Hajduku zbog novca. Moram to otvoreno reći, bez obzira na to što će mi zbog toga možda zabraniti dolazak na stadion. Žao mi je naših navijača, naše Torcide, što to ne shvaćaju. Hajduče moj, probudi se, jer te volim. Jako te volim! Volim Hajduk iznad svega", rekao je Džoni za Večernji list i briznuo u plač.
 
Ne sviđa mu se ni što u momčadi splitskog kluba dominiraju nogometaši iz inozemstva.
 
"Koliko je u momčadi igrača iz omladinske škole Hajduka? Hoćete li da vam ja odgovorim? Jedan i pol! To je vratar Stipica i možda još netko. Tragedija je za Hajduk da ima toliko stranaca s tako dobrim plaćama i da Branco govori da je treće mjesto uspjeh. Hajduk mora ići na prvo mjesto! Pa mi jedanaest godina nismo bili prvaci!"
 
Požalio se i da veterana Hajduka više nema u i oko kluba. Mnogi smatraju i da je razlog za ovakve govore Džonija protiv Kosa i društva upravo njihov odnos prema veteranima.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.