PREMIERSHIP

Legenda Uniteda: "Ako Pogba misli da je došao izvoditi trikove, onda je idiot"

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED izvukao je remi u derbiju 15. kola Premiershipa protiv Arsenala. Utakmica koja se igrala na Old Traffordu u srijedu, završila je bez pobjednika 2:2, a Paul Pogba nije bio u početnom sastavu za taj okršaj.

Francuz je ušao tek u 75. minuti i ponovno, drugi put ove sezone, odigrao partiju za zaborav. Pogba nije imao pretjeran utjecaj na igru Uniteda, a nikako da počne igrati onako kako inače igra za francusku reprezentaciju, s kojom je ljetos otišao do kraja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Nekadašnji veznjak Manchester Uniteda Paul Ince, koji se često nalazi u ulozi stručnog komentatora na britanskim televizijama, oštro je kritizirao zvijezdu kluba s Old Trafforda.

"Pogba je doveden kao igrač svjetske klase, ali sada izgleda prosječno. Ako misli da je njegovo izaći na teren i napraviti par glupih trikova, onda je idiot", rekao je Ince.

"Njegov odnos prema navijačima mi govori da želi napustiti Manchester, da jedva čeka otići. Uzmimo za primjer Andera Herreru, nije najbolji na svijetu, ali razumije United. Shvaća što znači igrati za United i zaista želi pobijediti po svaku cijenu. On ima želju koju Lukaku i posebno Pogba nemaju", rekao je Ince.

Često u posljednje vrijeme, uz Pogbu, kritizira i Romela Lukakua.

"Ako ste napadač i ne postižete golove, koja je onda vaša svrha? Kada ne dajete golove, onda vas trebaju promijeniti. Znam da je njegovo samopouzdanje nisko, ali Mourinho mora misliti na momčad. Oni su na osmom mjestu, što je sramota", dodao je Ince.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.