LIGE PETICE

Legenda Zaprešića je pucala na prazan gol Milana. Slijedila je obrana sezone

Screenshot: Twitter

ILIJA NESTOROVSKI, golgeterska legenda Intera iz Zaprešića i HNL-a, sinoć je morao zabiti na stadionu na kojem igra Inter iz Milana. 

Malo mu je nedostajalo da za Udinese zabije svoj 17. gol u Serie A, koji bi izgledno bio i pobjednički u 25. kolu kod Milana (1:1). Ipak, njegov siguran zgoditak fenomenalno je obranio Milanov kapetan Alessio Romagnoli. 

Roberto Pereyra je na desnoj strani kaznenog prostora prošao Milanovog golmana Gianluigija Donnarummu i centrirao na glavu Nestorovskog. On je pucao s pet metara i činilo se da je gol neminovan.

Međutim, branič Romagnoli sjajnom je obranom na crti spasio Milan od primljenog gola i poraza. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VRHUNSKU OBRANU MILANOVOG KAPETANA.

Inače, Nestorovski je u Drugoj HNL-a u 57 nastupa zabio čak 44 gola, dok mu je u Prvoj omjer utakmica i zgoditaka također impresivnih 33/25, zbog čega je u sezoni 2015./2016. bio najbolji strijelac lige. Ujedno je posljednji koji je to uspio tako da je postigao više od 20 golova.

Sve ovo ostvario je igrajući i trpajući za skromni Inter iz Zaprešića. Usprkos ovakvoj statistici i tome što je bio u najboljim godinama (26), nije završio u nekom od hrvatskih velikana, nego je u ljeto 2016. za siću od 600 tisuća eura otišao u Palermo. Od tamo ga je Igor Tudor doveo u Udinese. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.