Legendarni borac ispričao anegdotu s Cro Copom. "Stavio sam lanac i rekao da sam pas"

Foto: Screenshot/YouTube

QUINTON "RAMPAGE" JACKSON (46), bivši UFC-ov i PRIDE-ov prvak u poluteškoj kategoriji koji je u MMA karijeri ostvario omjer od 38 pobjeda i 14 poraza, oduvijek je plijenio pozornost ne samo zbog vrhunskih rezultata u borilačkom sportu nego i zbog ponašanja izvan kaveza. Prilikom izlaska na borbe uvijek je nosio ogroman lanac oko vrata.

Njegov posljednji meč je bio 2019. godine u organizaciji Bellator kada je u prvoj rundi izgubio nokautom od legendarnog Fedora Emilianenka. Sada je gostovao u podcastu Joa Rogana gdje se prisjetio trenutka kada je upoznao Mirka "Cro Cop" Filipovića (49).

"Nisam očekivao da ću se svidjeti Cro Copu"

"Prvi sam put vidio Cro Copa kada sam se borio u K-1. PRIDE me poslao u K-1 jer mi je to bila posljednja borba u ugovoru pa su mislili da ću biti nokautiran i obnoviti ugovor za manje novca. Nisam očekivao da ću se svidjeti Cro Copu. Smjestili su nas u istu svlačionicu, a on je tamo kartao.

Japanska reporterka je došla do mene dok sam se istezao, a na podu je bio i moj lanac, i pitala me zašto imam lanac i što on znači. Pretpostavljam da u K-1 nisu znali ništa o meni jer sam dolazio iz PRIDE-a, stavio sam lanac na sebe i rekao joj "Ja sam pas", te se krenuo zafrkavati, a Cro Cop je umro od smijeha. Tada sam mu se svidio i svaki put kad bi me vidio, nasmijao bih ga.

On je jako kul tip. Jedan je od prvih koji su došli iz kikboksa i bili dobri u MMA-u jer je bio toliko eksplozivan. Za mnoge druge, poput Petera Aertsa ili Ernesta Hoosta, ne znam bi li uspjeli prevesti svoj stil. Ernesto je sjeckao po nogama i pogađao udarcima, ali Cro Cop bi samo eksplodirao. Imao je i dobru hrvačku obranu. Antonio McKee je trenirao s Cro Copom, a on je jedan od najboljih hrvačkih i MMA trenera", rekao je Jackson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.