LIGE PETICE

Legendi Arsenala i Francuske u lice je urlao: "Odje*i!" U sekundi se našao na podu

Foto: EPA-EFE

U ZAOSTALOJ utakmici 33. kola engleske Premier lige Everton je pobijedio Crystal Palace 3:2 i tako osigurao ostanak u društvu najboljih, nakon što je uspio preokrenuti ogroman zaostatak od 2:0 na poluvremenu. Everton sada pred Leedsom i Burnleyjem ima četiri boda prednosti kolo prije kraja i više ne može ispasti u Championship.

Nakon susreta navijači su provalili u teren kako bi proslavili ostanak u ligi, ali neki od njih su se previše zanijeli. Na internetu se pojavila snimka kako jedan navijač Evertona prati trenera Crystal Palacea, legendarnog igrača Francuske i Arsenala Patricka Vieiru, te mu u facu urla: "Odjebi! Odjebi!"

Vieira nije imao razumijevanja za nasilnika te ga je udario jednim low kickom koji je poslao navijača na pod. Uskoro se situacija primirila, a reakcija trenera londonskog kluba jedna je od glavnih tema otočkih medija.

Neki kritiziraju Vieiru i smatraju da treba biti kažnjen. Drugi imaju razumijevanja s obzirom na to da je navijač bio izuzetno bezobrazan te je provocirao probleme. Ostaje za vidjeti hoće li ga kazniti FA savez. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.