Legendi kluba nitko nije ponudio novi ugovor. "Ne mogu vjerovati. Ovo je moja ljubav"

Foto: EPA

JESUS NAVAS (38) na kraju sezone odlazi iz Seville, koja je tako od početka godine ostale bez trojice kapetana, a na kraju sezone napustit će je i četvrti. Najtrofejniji klub Europa lige, sa sedam naslova od 2006. do danas, muči se u španjolskom prvenstvu i pred njim je rekonstrukcija momčadi. Odlasci kapetana samo su je najavili.

Otkako su u siječnju otišli Fernando Reges, a vrlo brzo nakon njega i Ivan Rakitić, sljedeći na redu je Jesus Navas, koji odrađuje posljednje dane u klubu za koji je odigrao 500 utakmica u španjolskom prvenstvu. Kapetan kluba je i Sergio Ramos. I on će na kraju sezone prema novom izazovu, najvjerojatnije u MLS, navode španjolski mediji.

Navasu nitko nije ponudio novi ugovor

Iako se u španjolskim medijima mogla pronaći informacija da Navas nije htio potpisati novi ugovor sa Sevillom, on kaže da mu to nitko nije ni ponudio.

"Dragi navijači Seville, ovo je tužan dan za mene. Nisam mislio da će ovaj dan doći. Ne mogu vjerovati. Sevilla je moj dom i nisam dobio nijedan poziv od kluba da produljim ugovor. Nijedan. Nula poziva. Nemam ništa dogovoreno s nekim drugim klubom. Sevilla je moja ljubav", poručio je Navas u petak u oproštajnoj objavi.

Navas je karijeru započeo 2003. godine, a 2013. prešao je u Manchester City. Nakon četiri godine u Engleskoj vratio se u Sevillu, gdje se zadržao do danas. Ukupno je za andaluzijski klub zaigrao 689 puta u svim natjecanjima, čime drži rekord kao igrač s najviše nastupa u povijesti kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.