Leku pogodak protiv Lyona svrstao među najbolje u ogledu na Gerlandu

NOGOMETAŠI Monaca glavni su krivci što Lyon više nije na prvom mjestu Le Championnata. Posredstvom 2:2 Lyona i Monaca na Gerlandu, na prvo mjesto ljestvice je izbio Marseille.

Sedam utakmica prije kraja francuskog prvenstva Marseille ima 61 bod. Jedan manje ima drugi Lyon, a dva trećeplasirani Bordeuax.

Prvi pogodak na Gerlandu je u nedjelju postigao Jerko Leko koji je završio kontru preciznim prizemnim udarcem u suprotni kut Huga Llorisa. Recimo samo da je ovaj vratar, koji je tijekom ljeta došao iz Nice u Lyon, u nedjelju odigrao 100. utakmicu u Le Championnatu.

Novinari L'Equipea su Lekinu igru ocijenili sa šesticom, te je bio među boljima u gostujućem sastavu. Najbolju sedmicu je zaradio Nkolou Ndoubena. No, igrač utakmice je, po njihovom mišljenju, ipak došao iz redova Lyona. Brazilac Cris, obrambeni igrač i strijelac jednog pogotka, je dobio sedmicu. Nikola Pokrivač je ušao u igru u 90. minuti, te je ostao neocijenjen, dok je Dario Šimić odrađivao kaznu duplih žutih kartona.

Podsjetimo da je dan ranije L'Equipe dodijelio Ivanu Klasniću šesticu za pokazano u ogledu Toulousea i Nantesa (1:0). Klasnić je bio među najboljim u redovima Nantesa.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.