Livaja otkrio što je rekao Gvardiolu dok ga je tješio nakon Argentine

Foto: Profimedia

MARKO LIVAJA i ove je godine sudjelovao na turniru Četiri kafića. Njegov Antique Bar/Duje poražen je u finalu od Kaurija.

"Puno igrača je ovaj turnir napravio. I za mene se prvi put čulo na njemu. Sigurno ćemo ga se svi rado sjećati", rekao je Livaja, napadač Hajduka, za Dalmatinski portal nakon zadnjeg izdanja splitskog turnira.

Je li 2022. bila godina iz snova?

Sigurno još fali naslov prvaka i nema više dalje. Bilo je lijepo. Možemo žaliti za prilikom u prvenstvu. Nadam se da ćemo ove godine uspjeti nadoknaditi minus koji imamo. Imamo dobru momčad, uigrani smo, kvalitetni...

Prvenstvo i dalje ostaje veliki cilj?

Neće biti lako. Dosta momčadi u HNL-u je kvalitetno. Ako nemate dobar dan ili ste malo lošije ušli u utakmicu, možete od svakoga izgubiti. Prvenstvo je zanimljivo.

Što ste zaželjeli za 2023.?

Svi imamo istu želju u Splitu, a to je titula. Nadam se da ćemo ispuniti želju navijača, što svi sanjaju 17 godina, i da ćemo donijeti taj trofej u Split.

Koja je tajna uspjeha Joška Gvardiola, dosta ste se zbližili s njim?

Pokazao je u Dinamu i Leipzigu da ima kvalitetu, samo se nadograđuje svake sezone. Pravi je momak i pošten, na zemlji. Zato smo se i zbližili. Svi znamo njegovu kvalitetu, samo je treba pokazati. Odličan je bio i na treninzima. Imao je problema s ozljedom protiv Argentine. Vidio sam da mu je poslije utakmice bilo teško, plakao je... Rekao sam mu da ima 20 godina, odigrao je Svjetsko prvenstvo odlično i sigurno će imati vremena uzeti zlato.