LIGE PETICE

Liverpoolov Japanac: Nikad neću zaboraviti što mi je Klopp prvo rekao

Foto: EPA-EFE

TAKUMI MINAMINO stigao je iz Salzburga u Liverpool prvog dana zimskog prijelaznog roka za 8,5 milijuna eura, a Japanac je sada podijelio prve dojmove nakon mjesec dana provedenih u tako velikom klubu.

Minamino je Liverpool impresionirao u međusobnim okršajima u Ligi prvaka ove sezone, a Jurgen Klopp ga je "ukrao" Manchester Unitedu koji nije znao da Minamino ima fiksnu odštetnu klauzulu, već je vjerovao da bi odšteta za Japanca iznosila puno više od konačnih 8,5 milijuna eura.

"Nikada neću zaboraviti Kloppove riječi kad sam stigao u klub. Dva ili tri dana nakon što sam stigao rekao mi je da mogu igrati na koji god način želim igrati. Sretan si kao igrač kad čuješ to. U svlačionici odlično motivira svoje igrače pa mu na to želiš vratiti na treninzima i utakmicama."

"Jako sam sretan što sam uopće u klubu"

Minamino je u ovih mjesec dana nastupio na tri utakmice, jednom u Premier ligi u pobjedi protiv Wolverhamptona i dva puta u FA kupu, protiv Evertona i niželigaša Shrewsburyja. Još čeka na prvi pogodak ili asistenciju.

"Naravno, htio bih pomoći klubu u osvajanju Premiershipa, ali prvi cilj je igrati u utakmicama, zabiti gol, čak možda i asistirati. Jako sam sretan što sam uopće u ovom klubu, ali još nismo osvojili naslov 100%, tako da bih volio doprinijeti tome", rekao je Japanac.

Ipak, unatoč riječima skromnog Minamina čudo bi se trebalo dogoditi da Liverpool ne osvoji Premiership. Redsi trenutno imaju čak 19 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Manchester Cityja, a u 24 utakmice upisali su 23 pobjede.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.