Ljutiti Tudor jeo sushi nakon poraza na oproštaju. Vukas davao izjave umjesto njega

Foto: Profimedia

IGOR TUDOR od Marseillea se oprostio gostujućim 1:0 porazom kod Ajaccia, momčadi koja je ispala iz Ligue 1. Utakmica nije imala velik rezultatski značaj ni za jednu ekipu jer je, što se njih tiče, sve bilo riješeno i prije zadnjeg kola. Ipak, hrvatskom stručnjaku poraz je, čini se, teško pao.

Tudor je odlučio ne davati izjave nakon utakmice te se nije pojavio na konferenciji za medije, a obje dužnosti odradio je njegov pomoćnik Hari Vukas. Dok se Vukas pripremao za razgovor, novinar Amazon Primea otkrio je da je ljutiti Tudor otišao jesti sushi pored klupskog autobusa.

Vukas: Imali smo dobru sezonu

"Nekad stvari jednostavno ne funkcioniraju. Nismo briljirali u napadu, ali smo napadali i kontrolirali utakmicu. Oni su se branili cijelo vrijeme i zabili pred kraj iz prekida. Opet se svelo na detalje. Naša sezona nije bila loša i ne možemo je rezimirati prema zadnjih nekoliko utakmica. Igrali smo nogomet pun intenziteta i rizika i mislimo da smo imali dobru sezonu", rekao je Vukas.

Tako je okončan Tudorov jednogodišnji period u Marseilleu, s kojim je završio na trećem mjestu francuskog prvenstva. Gotovo cijelu sezonu držao je priključak za samim vrhom, ali je pred kraj pao i u zadnjih pet kola osvojio samo tri boda, što je bilo dovoljno za mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.