HNL

Lokomotivu su napustili Sammir, Jelavić i Budimir. Leko to ovako komentira

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

LOKOMOTIVA u nastavak sezone ulazi bez trojice istaknutih nogometaša. Klub su napustili Sammir, Nikica Jelavić i Mario Budimir, a kako na sve to gleda i što očekuje od nadolazećeg ogleda protiv Slaven Belupa prokomentirao je trener momčadi Jerko Leko.

''Otišla su trojica iskusnih igrača, Budimir, Sammir i Jelavić. Rastali smo se normalno. I oni su svjesni da nisu mogli dati koliko su željeli s obzirom na ozljede i neke druge stvari i okolnosti. Želim im sve najbolje u nastavku njihovih životnih puteva.''

Volio bi da Jelavić ostane uz klub

''Sammir je jedini najavio da će možda negdje igrati, Jelavić zbog ozljede stvarno ne može više i volio bih ako bude opcija da ostane u klubu. Bivši smo suigrači iz reprezentacije i volio bih ga vidjeti blizu kluba. S Budimirom smo dogovorili sporazumni raskid. Ostali smo bez njih, ali Lokomotiva budućnost gradi na mladim igračima pa će netko biti priključen u skorije vrijeme'', izjavio je Leko.

Lokomotivi već sutra slijedi ligaški ogled 24. kola u kojem gostuje kod Slaven Belupa.

''Trener Tomislav Stipić je izjavio da je Kup shvatio ozbiljno i da je pokušao iznenaditi Dinamo pa vjerujem da su se istrošili. Tražit će pozitivno iz tih susreta za naš ogled. Očekujem tvrdu utakmicu u kojoj će prednost biti na strani onog tko preuzme sredinu terena i na njoj bude agresivniji. Pokušat ćemo to napraviti, a onda možemo očekivati dobar rezultat'', rekao je Leko.

Već četiri dana nakon utakmice protiv Slaven Belupa, Lokomotivi slijedi ogled začelja protiv posljednjeplasirane Istre 1961. Za tu utakmicu Leko najavljuje promjene u momčadi, ali ne zbog suparnika već ritma utakmica. O tome će razmišljati nakon subotnjeg susreta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.