LIGA NACIJA

Lovren urlao na suca nakon penala za Francusku. Nastavio je i kad je Giroud zabio

Foto: Reuters

FRANCUSKA je s 4:2 slavila protiv Hrvatske u utakmici 2. kola nove sezone Lige nacija te tako nakon 4:1 poraza od Portugala upisala još jedan loš rezultat.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Lovrenovog gola za 1:0 možete pogledati OVDJE.

Golove za Hrvatsku zabili su Dejan Lovren i Josip Brekalo, a za Francusku strijelci su bili Antoine Griezmann, Anthony Martial, Dayot Upamecano i Olivier Giroud.

Puno gužve nakon kaznenog udarca

Posljednji pogodak za 4:2 zabio je Giroud s bijele točke nakon što je Griezmann loptom u ruku napucao Brozovića, a sudac Hategan pokazao je na kazneni udarac.

Najteže je ta odluka pala Dejanu Lovrenu koji je podivljao i dojurio do suca te mu se unio u lice dok je protestirao protiv njegove odluke.

Prema gestama se može zaključiti kako je Lovren pokušavao sucu reći da je Brozovića lopta prvo pogodila u bedro pa slučajno u ruku, ali Rumunj nije mijenjao odluku, a Lovren je dobro prošao što je zaradio samo žuti karton.

Osim što je odmah eksplodirao nakon odluke suca, Lovren se odlučio dodatno požaliti na odluku i nakon što je Giroud zabio, ali to je također bilo uzalud.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.