Lovren Đokoviću: Neka si im rekao

Foto: Profimedia

NOVAK ĐOKOVIĆ u osmini je finala Wimbledona s 3:0 u setovima pobijedio Holgera Runea. Bilo je 6:3, 6:4, 6:2. Srpski tenisač u četvrtfinalu će igrati protiv Alexa De Minaura, devetog igrača svijeta. Đoković je tijekom meča s Runeom opet naišao na neprijateljsko raspoloženje dobrog dijela publike na Wimbledonu, a za njih je imao poruku u izjavi nakon ogleda.

Srpski tenisač nakon pobjede je rekao: "Čestitam iz dubine duše svim navijačima koji su ostali ovdje i pokazali respekt prema igraču, u ovom slučaju meni, a svima koji su odabrali pokazati nepoštovanje - želim vam lakuuuuuuuuu noooooooć. Gooood niiight."

Lovren podržao Đokovića

Ta se izjava svidjela bivšem hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu. Nogometaš Lyona na Instagram storyju podijelio je fotografiju Đokovića i uz emoji aplauza napisao: "Goood night. Neka si im rekao. Bravo, Nole."

Podsjetimo, Đoković je još rekao: "Znam da su navijali za Runea, ali to je isprika i za hukanje. Ne prihvaćam to. Na Touru sam više od 20 godina, znam sve trikove, ali sve je to u redu. Fokusiram se na ljude koji vole tenis, plate kartu, cijene napore igrača. Igrao sam u mnogo neprijateljskijim atmosferama, ne možete mi ništa."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.