Lovrić prelazi u škotskog velikana?

Photo: Borna Jaksic/PIXSELL

KRISTIJAN LOVRIĆ (28) na meti je škotskog Aberdeena. Osijek više ne računa na krilnog igrača, a navijačima škotskog velikana nije promaknulo da je Lovrić na društvenim mrežama zapratio Alana Burrowsa, generalnog direktora kluba koji je u nedavno završenoj sezoni osvojio prvo mjesto u ligi za ostanak, odnosno sedmo mjesto.

Lovrić želi u Škotsku

Lovrić prati i Slobodana Rubežića, stopera Aberdeena, a po mnogima je to još jedan znak koji ga približava Škotskoj. Aberdeen je klub koji je osvojio četiri naslova prvaka Škotske, ali i UEFA Kup 1983. pod vodstvom Sira Alexa Fergusona (82). Jedan od najvećih menadžera ikad proslavio se u Aberdeenu, a potom je 1986. nakon škotske reprezentacije preuzeo Manchester United.

Bjelica ga je skupo platio

Podsjetimo, Lovrić je u veljači 2022. godine predstavljen kao igrač s kojim će Osijek pod Nenadom Bjelicom napraviti iskorak u borbi za naslov SuperSport HNL-a. Prema podacima Transfermarkta, Osijek je Gorici za Lovrića platio 2.25 milijuna eura, čime je postao drugi najveći ulazni transfer kluba nakon Ramona Miereza, plaćenog 2.5 milijuna eura. Krilni napadač izazvao je euforiju Kohorte, koja se okupila kod Gradskog vrta i slušala njegov prvi govor kao člana slavonskog kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.