"Luka, Luka i Luka, muka mi je više. Neki momci razmišljaju o otkazivanju Sloveniji"

Foto: Profimedia

SLOVENIJA je odlično otvorila kvalifikacije za Eurobasket. U prvom susretu Slovenci su svladali Ukrajinu u Kopru s 87:73, a u drugom Izrael 88:79. Slovenija će 22. i 25. studenog igrati s Portugalom i prvi je favorit skupine. Slovenci su ove dvije utakmice igrali bez Luke Dončića, a kapetan Klemen Prepelič je prilično oštro komentirao da tamošnji mediji isključivo pišu o Dončiću. 

"Uvijek se ističe da nije tu i zašto ga nema. Luka, Luka i opet samo Luka... Svi smo svjesni da bez Dončića nemamo šanse za sam vrh, ali dobivam informacije da se stalno pljuje po dečkima koji uvijek dolaze igrati za reprezentaciju'', rekao je Prepelič za rtvslo.si.

"Bez njih Slovenija ne bi vidjela Luku na velikim natjecanjima i u slovenskom dresu. Tih 11, 12 momaka koji su uvijek tu možda zaslužuju malo više poštovanja naših navijača. Uvijek govorim da su naši navijači najbolji na svijetu, ali muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača. Iskreno, mnogi od njih razmišljaju da više ne igraju za reprezentaciju. Svi oni su važni za sjajne stvari koje se događaju u slovenskoj košarci.''