Lukaku sprema jednu od najvećih izdaja u Italiji. Romano: Inter je bijesan

"ŠTO AKO u budućnosti dobijem ponude Juventusa ili Milana? Ništa, ništa. Ponavljam - ništa. Nema šanse da ikad pristanem na taj transfer. Juventus me htio prije Intera, ali kad je Conte preuzeo Inter, odabrao sam doći u Milano. U Italiji za mene postoji samo Inter", govorio je Romelu Lukaku u prosincu 2021. godine kao nogometaš Intera. Danas, nešto manje od dvije godine kasnije, čini se da će pogaziti svoje riječi.

Naime, Fabrizio Romano javlja da je Lukaku duboko u pregovorima s Juventusom te da bi u ovom prijelaznom roku mogao napustiti Chelsea i prijeći u Torino. Ne samo to, Romano navodi da je Inter bijesan na Belgijca jer ga, kao igrača kojeg je prošle sezone imao na posudbi u svojoj momčadi, pokušao otkupiti od Chelseaja, a on se u tom periodu počeo dogovarati s Juventusom.

Nema puno opcija

Inter je ranije u ovom prijelaznom roku ponudio 35 milijuna eura fiksne odštete i pet milijuna eura bonusa za Lukakua i Chelsea je to navodno bio spreman prihvatiti na račun ranijih dobrih odnosa između klubova. Ipak, kad je Inter saznao da Lukaku sprema izdaju, i to izdaju razmjera kakvih je Serie A ne pamti, povukao se iz pregovora.

Juventus je pak poslao ponudu od 37.5 milijuna eura fiksne odštete uz 2.5 milijuna eura bonusa, ali onda će vrijediti samo ako u međuvremenu uspiju prodati Dušana Vlahovića u PSG. Osim Juventusa, Lukakua želi i nekoliko klubova iz Saudijske Arabije, ali njihove ponude belgijski napadač odbija jednu za drugom.

Što se Chelseaja tiče, on je otpisan i jedino ih zanima kako da na njemu zarade novac u ovom prijelaznom roku. Lukaku je trenutno u Londonu i trenira s ekipom Chelseaja, ali neće ići na pripreme u SAD, na koje Chelsea odlazi u ponedjeljak.