Mađarski napadač postao hit zbog izgleda pa poručio da se rodio takav

Foto: Screenshot (Twitter)

ŠVICARSKA je pobijedila Mađarsku 3:1 u prvom kolu skupine A Europskog prvenstva u Njemačkoj. Golove za Švicarsku postigli su Kwadwo Duah, Michel Aebischer i Breel Embolo, a strijelac za Mađare bio je Barnabas Varga. Među fanovima na društvenim mrežama veliku je pažnju izazvao mađarski reprezentativac Martin Adam (29), koji je ušao u 79. minuti umjesto Miloša Kerkeza.

Adam je osvojio fanove svojom pomalo nenogometnom fizionomijom. Čini se da mađarski napadač ima nekoliko kilograma viška, a u kombinaciji s gustom bradom postao je viralan na društvenim mrežama. Neki fanovi na X-u su pisali da Adam više sliči na stopera nego na napadača, a neki dodaju kako izgledom podsjeća na Vikinge iz raznih serija i da puno bolje odgovara ragbiju nego nogometu.

Evo što je Adam odgovorio na pitanje o svom izgledu

Na presici na Euru upitan je što misli o tome što je meta mnogih memova. "Obično se dobro nasmijem zbog toga. Rođen sam ovakav, imam takav stas. Ne kažem da sam bio toliko visok pri rođenju, ali imam genetiku koju ne mogu promijeniti", poručio je mađarski napadač, kojem je očito bilo neugodno.

Adam je poznat i po nedavnoj izjavi za Telexhu. Naime, Mađari su pitali svog reprezentativca gdje je bio tijekom Europskog prvenstva 2021. godine, na kojem je Mađarska igrala protiv Njemačke, Francuske i Portugala. "Naravno da se sjećam. Pio sam pivo kod kuće", ispalio je napadač korejskog Ulsana i sve oduševio.

Adam je karijeru gradio u Mađarskoj. Igrao je za Vasas, Kaposvar i Paksi, a u Južnoj Koreji je od ljeta 2022. godine. Tada ga je Ulsan Paksiju platio 1.2 milijuna eura. Ove sezone u 20 utakmica zabio je osam golova, a ima i jednu asistenciju u 988 minuta igre. Za reprezentaciju Mađarske Adam u 21 nastupu ima tri pogotka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.