GNK Dinamo

Makedonci: Dinamovce večeras čeka pakao - Šverceri i 20 tisuća navijača

Foto: Profimedia

DINAMO od 21 sat u Skoplju igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Shkupija. U prvom susretu na Maksimiru bilo je iznenađujućih 2:2.

Shkupi i Dinamo igraju na nacionalnom stadionu "Toše Proeski" jer Shkupijev domaći stadion Čair ne zadovoljava UEFA-ine uvjete za najjače europsko natjecanje. Stadion "Toše Proeski" prima 33 tisuće gledatelja, a makedonski mediji najavljuju da će večeras na tribinama biti oko 20 tisuća ljudi.

"Nakon 2:2 iz Zagreba apetiti su porasli, navijači su se zapalili i sad svi očekujemo čudo - da mali Shkupi izbaci balkanskog velikana. Dinamo je veliki favorit, ali Dinamove igrače večeras čeka pakao", piše Sportmedia.

"Od igrača Shkupija se očekuje da ostave srce na terenu, a imat će ogromnu podršku s tribina. Šverceri, Shkupijevi najvjerniji navijači, najavljuju spektakl. Neka Shkupi svima pokaže zašto je prvak Makedonije", dodaje makedonski medij. 

Dinamo večeras neće imati podršku Bad Blue Boysa jer je hrvatski prvak zbog nereda prošle sezone u Sevilli kažnjen s 30 tisuća eura i jednom gostujućom utakmicom bez navijača.

Bolji iz okršaja Dinama i Shkupija u 3. pretkolu Lige prvaka vjerojatno će igrati protiv Ludogoreca.