Maldini: Ovo je bilo neočekivano. Još nismo spremni za Ligu prvaka

Foto: Twitter

INTER je prvi finalist Lige prvaka. Pobijedio je Milan 1:0 u uzvratnoj utakmici polufinala te prošao s ukupnim rezultatom 3:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Lautaro u 74. minuti.

"Sezona nije gotova, jer se moramo pokušati kvalificirati među prva četiri u Serie A i vidjeti što će se dogoditi s Juventusom", nakon utakmice je rekao veliki Paolo Maldini, jedan od čelnih ljudi Milana.

''Polufinale Lige prvaka je veliko postignuće i neočekivano, ali naravno, ako izgubimo od Intera, onda ovo izgleda bolnije nego što bi inače bilo. Moramo imati na umu da je ovo putovanje bilo potpuno neočekivano.”

Ako se Milan kvalificira za Ligu prvaka tako što završi među prva četiri, koliku bi Maldini dao ocjenu za ovu sezonu?

“Rekao bih 8. Kao što smo rekli prošle sezone, još nismo spremni za dva jaka natjecanja, posebice ne za Ligu prvaka. Na početku smo to jasno rekli, i medijima, ali i vlasnicima. Ovo putovanje započeto je prije četiri godine. Donijelo je sjajne rezultate, i ekonomske i sportske. Složili smo mladu momčad, tri godine u prosjeku mlađu od Interove i ta razlika u iskustvu je presudila. Odigramo li dobro iduće tri utakmice u Serie A i izborimo li Ligu prvaka, bit će to sjajna sezona'', rekla je legenda Milana.