Mamaev zabio sedam golova u zatvorskoj utakmici, od čega jedan škaricama

Foto: Screenshot

PAVEL MAMAEV i Aleksandar Kokorin još uvijek su u zatvoru nakon što su u prosincu prebili Vitalija Solovčuka, vozača TV reporterke Olge Olvakove, a potom i Denisa Paka, zaposlenog u Ministarstvu industrije i trgovine.

>>> Skandal u Rusiji: Pijani nogometni reprezentativci pretukli političara

>>> Uznemirujuće snimke: Ruski nogometaši brutalno pretukli i vozača na parkingu

>>> Ruski nogometaši optuženi za huliganizam: Prijeti im čak sedam godina zatvora

>>> Nogometaši-huligani kaju se i ispričavaju, ali ostaju dva mjeseca u pritvoru

Veznjak Krasnodara i napadač Zenita riskiraju dužu zatvorsku kaznu zbog velikog incidenta koji se dogodio nakon utakmice dva kluba kada su igrači izašli u noćni provod i očigledno izgubili kontrolu. 

Mjeseci prolaze, a dvojac je i dalje iza rešetaka pa je tako Mamaev danas, u čast Dana zaljubljenih, odigrao nogometnu utakmicu u zatvorskom dvorištu Butirka, a zabio je čak sedam golova, od čega jedan i škaricama. 

Igralo se šest na šest jer je zaleđeni teren mogao primiti toliko igrača, a neki ruski mediji pratili su meč u tekstualnom prijenosu, a bilo je i kamera. Također, Mamaev, koji je na leđima nosio broj 17, odigrao je po poluvrijeme za obje momčadi zatvorenika, a utakmicu je promatralo oko 12 gledatelja – robijaša. 

Mamaev, baš kao i Kokorin, vjeruje da će na kraju konačno izaći iz zatvora, dok dio ruske javnosti traži oštru kaznu za prekršaje koje je dvojac napravio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.