ZDRAVKO MAMIĆ

Mamić: Modrić nema hrabrosti sazvati presicu u Madridu i reći da ništa nisam ukrao

Foto: Denis Kapetanovic/Pixsell

BIVŠI šef Dinama Zdravko Mamić, kriminalac koji se već četiri godina skriva od hrvatskog pravosuđa u BiH, održao je danas konferenciju za medije na kojoj je imao samo jedan u nizu vulgarnih ispada po kakvima je oduvijek poznat kada su presice u pitanju. Između ostalog, na presici je prozvao i hrvatske nogometaše.

 

"Znate li tko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genije. Oni pronose slavu svijetom, a nijedan se ne usudi reći nijednu lijepu riječ za mene. Ja sam ga uzeo u Dinamo kao izbjeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu presicu i kaže: 'Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao.' Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovu razinu", rekao je Mamić pa dodao:

"Ja sam otišao po Kovačića u Linz i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića. Danas njih trojica pronose slavu diljem svijeta, a nijedan se ne usudi reći lijepu riječ za mene jer bi bili zgaženi. Ja znam da me ti dečki vole i poštuju, ali boje se."