Mamićeva verzija: Jamalu treba hospitalizacija jer je gramziv i prodaje svoju djecu

JUČER smo od Jamala Sharbinija čuli zašto njegov sin Anas nije potpisao ugovor s Dinamo. Otac riječkog nogometaša optužio je Dinamovog dopredsjednika Zdravka Mamića da je od Anasa želio napraviti svog roba.

"Nisam želio da Anas završi kao Da Silva i ostali", izjavio je Jamal Sharbini.

"Jamalu treba hospitalizacija jer prodaje djecu"

Danas je na red došla Mamićeva verzija. Dijametralno suprotna od one Jamalove. Dinamov izvršni tvrdi da je Jamal Sharbini za sebe tražio određeni postotak od transfera.

"Transfer je propao zbog njegovog gramzivoga, bolesnoga oca Jamala, koji je tražio i novac za sebe! Ne mogu vjerovati kako taj bolesnik prodaje svoju djecu, njemu je potrebna hitna hospitalizacija! Jamal je bio u mojoj kući, sa mnom se dogovorio sve, a sada, kada sam mislio da je sve gotovo, on pita: 'A gdje je novac za mene!?' Tu je sve puklo, ne treba mi takav karcinom u klubu. Iako pouzdano znam da Anas već dvije godine želi doći u Dinamo", izjavio je Maminjo za Večernji list.

Mada su ugovori već bili pripremljeni, Zdravko je javio u klub da su pregovori propali.

"Ne, Vanja, ne šaljite mi ugovore, odustajem od svega! Iako ste me i vi iscrpili, zahvalan sam vam na svemu. Volim vas, ali povlačim se iz svega."

"Ahmad se zajebavao po Arabiji zbog čega je moj prijatelj dobio otkaz"

Prema njegovim riječima ovo je čak četvrti put da se on osobno našao izigranim od obitelji Sharbini.

"Ovo je četvrti put da me Jamal izigrao. Prvi put kad je otkazao još uvijek važeće ugovore koje smo potpisali kad sam Anasu i Ahmadu bio menadžer i prešao kod Ugarkovića. Drugi put, kad sam, preko svoga prijatelja, brazilskog trenera, sredio Ahmadu transfer u Saudijsku Arabiju, a on se tamo zajebavao, nije zabio niti jedan gol pa je moj prijatelj dobio otkaz, a Ahmad proglašen najgorim strancem u Arabiji. I na kraju, prije tri godine dogovorio sam s Ahmadom da dođe u Dinamo, već dao otisnuti njegovo ime na dresu s brojem devet, a on se sljedećega dana nije pojavio u klubu. Eto, to vam je slika Jamala Sharbinija!"

"Cijena puno manja od 2 milijuna eura"

Unatoč svemu, Mamić tvrdi da je odlučio još jednom pokušati ispregovarati posao oko Anasa.

"Iako nam on doista u ovoj sezoni ne treba jer ne bi imao pravo igrati u Europi, želio sam ga kupiti jer je cijena sada pristupačna te kako bi se kroz ovu sezonu uigravao za Ligu prvaka, koja će biti naš glavni cilj sljedeće godine. I, molim vas, nije bilo riječ o dva milijuna eura odštete, niti 500.000 Anasu po sezoni. Mnogo manje od toga...",  kaže Mamić za Večernji list.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.