TRANSFERI

Mandžukić blizu povratka u Italiju, ali transfer blokira gazda Napolija

Foto: Getty Images

TALIJANSKI mediji pišu da bi Mario Mandžukić vrlo lako mogao završiti u Romi, no situacija je komplicirana jer njegov dolazak ovisi o drugim potezima koji su trenutačno na čekanju zbog tvrdoglavog Napolijeva predsjednika Aurelija De Laurentiisa.

Roma priprema kadrovske promjene na skoro svim dijelovima terena, a u napadu joj je glavna želja Arkadiusz Milik iz Napolija. Rimljani su s Poljakom već dogovorili uvjete, no Napolijev predsjednik oteže s prihvaćanjem ponude od 17 milijuna eura plus osam milijuna u bonusima, piše Calciomercato.

Corriere della Sera dodaje da će tek u slučaju Milikova dolaska Roma pristati na prodaju Edina Džeke Juventusu. A ode li Džeko, klub će uštedjeti jer će se riješiti njegove visoke godišnje plaće od 9,26 milijuna eura, što bi otvorili prostor za dolazak još jednog, jeftinijeg napadača, a radi se o Mandžukiću.

Bivši hrvatski reprezentativac slobodan je igrač nakon što je raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom, no tamo je imao godišnju plaću od šest milijuna eura, dok bi mu Roma, prema talijanskim medijima, bila voljna platiti otprilike polovicu tog iznosa.

Osim Rome, za Mandžukića je zainteresiran i moskovski Lokomotiv, koji mu je navodno ponudio četiri milijuna. Piše se i o interesu Fenerbahčea, a prema novim informacijama iz Engleske u igru se uključio i Slaven Bilić sa svojim West Bromwich Albionom.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.