TRANSFERI

Maldini krenuo po kapitalca za Ligu prvaka. Mandžukiću vrijeme u Milanu odbrojeno?

Foto: EPA

TALIJANSKI mediji pišu da je Milan krenuo slagati momčad za Ligu prvaka sljedeće sezone.

Rossoneri su trenutačno drugi u Serie A i sva je prilika da će zaigrati u Ligi prvaka od jeseni, za što će im trebati nekoliko pojačanja. Stoga je tehnički direktor Paolo Maldini krenuo u dovođenje 28-godišnjeg napadača Andree Belottija iz Torina, piše Tuttosport.

Maldini želi pomladiti napad

Belotti je jedan od najboljih centarfora Serie A sezonama unazad i Maldini želi pomladiti napad koji predvode 38-godišnji Zlatan Ibrahimović i tek pridošli 34-godišnji Mario Mandžukić.

Belotti bi bio direktna konkurencija Mandžukiću koji je s Milanom potpisao do kraja sezone uz mogućnost produženja ugovora na još jednu sezonu.

Mandžukić ima četiri mjeseca za dokazivanje

Pred Mandžukićem su ključna četiri mjeseca kako bi se igrama i golovima nametnuo treneru Stefanu Pioliju i Maldiniju te kako bi zaradio ostanak u klubu. U suprotnom, Belotti bi mogao sletjeti na San Siro i postati  konkurencija nedodirljivom Zlatanu Ibrahimoviću.

Belottijev ugovor istječe u ljeto 2022. godine pa bi Milan mogao ostvariti određen popust jer igrač od jeseni ulazi u zadnju godinu ugovora. Prema Transfermarktu ovaj napadač vrijedi 40 milijuna eura. Ove sezone u 21 nastupu u Serie A ima 11 golova i šest asistencija.

Za Italiju je odigrao 31 utakmicu i zabio deset golova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.