TRANSFERI

Marca: "Bomba iz Madrida: Atletico uzima i drugu Realovu zvijezdu"

Foto: Gulliver / Getty Images, Screenshot: Marca

"BOMBA na vidiku", razvalila je Marca preko naslovnice. Najčitaniji španjolski listi detonirao ju je jer ono što se smiješi inače je rijetka pojava. Međutim, ne i ovog ljeta. 

Samo 20 igrača u povijesti prešlo je iz jednog madridskog velikana u drugi, ali čini se da bi ovog ljeta takvu "izdaju" mogla počiniti čak dvojica. Nakon što je Marcos Llorente već za 30 milijuna eura odštete Real zamijenio Atleticom, na istoj relaciji sprema se novi, ali daleko bombastičniji transfer.

Marca piše da je transfer Jamesa Rodrigueza "jako blizu realizacije". Atletico će za sjajnog, ali posljednjih godina potonulog ljevaka, platiti oko 50 milijuna eura. 

U sklopu potpunog redizajna momčadi koja obuhvaća veliku rasprodaju, ali i ništa manji ulazni promet, iz Atleticovog ofenzivnog dijela momčadi ne odlazi samo najbolji strijelac Griezmann, nego i Correa te Vitolo. Joao Felix je kupljen, ali Atletico želi još jednog kreativca. Izbor mu je James. Kapetan Kolumbije veseli se tome da iz Reala ode u Atletico jer su ga njegov aktualni klub i posebno trener Zidane odavno otpisali, a on i obitelj žele ostati živjeti u Madridu. 

Atletico tako u zadnji tren želi ukrasti Jamesa Napoliju koji je gotovo dogovorio njegovu posudbu uz obavezu kupnje za 40 milijuna eura idućeg ljeta. Jamesa želi Carlo Ancelotti. Trener Napolitanaca već ga je vodio u Realu, u koji ga je doveo prije pet godina za 75 milijuna eura, ali i u Bayernu. 

Tamo je otpisani James, koji je s Realom osvojio dva europska naslova, ali je u zadnjoj sezoni kao starter igrao samo 13 prvenstvenih utakmica, proveo zadnje dvije sezone na posudbi. Međutim, nije se naigrao kod Ancelottijevog nasljednika Kovača pa ga Bayern nije otkupio. 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.