Marca: Od ovacija do ovacija. To je život Luke Modrića

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ igrao je do 63. minute za Real na gostovanju kod Las Palmasa u utakmici 3. kola španjolske La Lige. Susret je završio 1:1 nakon gola Alberta Moleira iz 5. minute i poravnanja Reala preko Viniciusa iz 69. s bijele točke. Modrić je odigrao solidnu utakmicu u kojoj je imao 41/47 u točnim predajama lopte, tri od pet točnih centaršuteva i dvije od tri točno predane duge lopte. Kreirao je jednu veliku priliku i imao četiri ključna dodavanja.

U osvrtu na njegovu izvedbu Marca ponovno ističe ovacije koje Modrić dobiva na svim stadionima na kojima igra i navodi: "Od ovacija do ovacija, to je život Luke Modrića. Vjerojatno ih je jedva doživio na stadionu Gran Canaria jer je napustio teren dok je njegova momčad gubila i igrala loše, a on je bio daleko od svojih najboljih izvedbi."

As: Nije uspio povezati napadački trojac

"Ugušio ga je način na koji je domaćin igrao, čak je i pogrešno dodao neke lopte, kakve nije uspio proslijediti vjerojatno tek nekoliko puta u svojoj karijeri. Ali u ovom trenutku njegova života to nije važno. Igra li Modrić, ovacije su zajamčene. I to je jedino pošteno", dodaje se.

"Bio je izgubljen u prvom poluvremenu zbog taktičke konfuzije u kojoj se momčad našla. Bio mu je to prvi start sezone. U drugom poluvremenu je pokušao povući napad Reala, ali nije uspio povezati napadački trojac", dodaje As.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.