tenis

Marca: Ovo slama srce. Šampionka Wimbledona šokirana nakon nevjerojatnog poraza

Screenshot: Twitter

GARBINE MUGURUZA, deveta nositeljica Wimbledona te osvajačica najprestižnijeg turnira 2017., šokantnim padom u drugom setu izgubila je u prvom kolu od 79. tenisačice svijeta Greet Minnen 6:4, 6:0.
 
To je pobjeda karijere za 24-godišnjakinju koja nikada do sada nije slavila protiv igračice iz top 10. Međutim, jedna od glavnih priča s početka Wimbledona nije pobjeda Minnen, nego psihički slom koji je doživjela njena slavna suparnica. 

Muguruza, koja je dakle prije pet godina osvojila Wimbledon i bila broj 1, a godinu ranije trijumfirala i na Roland Garrosu, sada je neshvatljivo nestala s terena protiv daleko lošije protivnice. Drugi set izgubila je za samo 19 minuta, a prvih pet gemova Minnen joj je uzela za tek 14 minuta igre.

Nakon 0:5 kamera je tijekom pauze otkrila u koliko je ozbiljnom stanju Španjolka. Na rubu suza jedva je disala i trudila se da ne hiperventilira, što je pokazivalo njenu izgubljenost i nemoć. "Ovo je scena koja slama srce. Drži se, Garbine", napisala je Marca uz potresnu scenu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.