Marcela pitali što misli o tome da Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu. Ovo je rekao

Foto: EPA

SLAVNI brazilski bočni igrač Marcelo gostovao je u podcastu. Bivši igrač Real Madrida, a danas član Fluminensea, otkrio je kako su ga dvojica nogometaša iznenadila - Isco i Luka Modrić. "Isco nije s ovoga svijeta. Karijeru je počeo u futsalu, ja cijenim futsal. Nikad nisam mogao razumjeti ono što je radio na treningu ili utakmicama. Drugi je Luka Modrić", rekao je Marcelo.

Pitali su ga kako komentira mišljenje nekolicine ljudi da Modrić 2018. godine nije zaslužio Zlatnu loptu. "Ma oni govore gluposti", odgovorio je Marcelo, koji je s Modrićem u madridskom klubu dijelio svlačionicu od 2012. do 2022. godine. Zajedno su, s ostatkom fantastične generacije, osvojili sve što su mogli.

Marcelo ima 25 trofeja s Realom, a Modrić 23

Marcelo je u Realu bio od 2007. godine i s njim je osvojio pet Liga prvaka i šest puta bio prvak Španjolske. Brazilac je najuspješniji igrač u povijesti Reala jer je s njim osvojio 25 trofeja. Nakon Reala nekoliko mjeseci nastupao je za Olympiacos, a potom se u veljači 2023. vratio u Fluminense, s kojim je nedavno bio prvak Cope Libertadores.

Marcelo je i prije hvalio Modrića, kapetana hrvatske reprezentacije koji 2012. stigao u madridskog velikana. S njim je osvojio 23 trofeja, a 2018. bio je proglašen najboljim igračem svijeta, odnosno dobitnikom Zlatne lopte. Iste godine bio je drugi s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, dok je 2022. bio treći u Kataru.