Marijan Vlak tvrdi da je Zdravko Mamić zaslužan za uspjeh Dinama. Slažete li se?

Foto: Hina

DINAMO nije uspio ući u Ligu prvaka, ali sinoćnji poraz na Maksimiru (2:1) igrače je manje bolio uz podršku punih tribina Maksimira.

Unatoč porazu, u Dinamu se ne osjećaju kao gubitnici. Upali su u Europa ligu, s momčadi koja konačno izgleda europski i atmosferom kakva je zbog Dinama nekad vladala u Zagrebu.

Sportski direktor Marijan Vlak uoči utakmice kazao je da najveće zasluge za povratak Dinama imaju trener Nenad Bjelica i Zdravko Mamić, bjegunac od pravosuđa, osuđen za tešku pljačku Dinama i dugogodišnji gazda kluba.

"Navijači su dokaz da smo brzo uspjeli složiti dobru momčad, a za to najveće zasluge idu treneru Bjelici i stručnom stožeru. Tražili smo igrače s karakterom koji su brzi i imaju petlju u oba pravca. Pogodili smo s pojačanjima. Tu je i gospodin Mamić, bez obzira što njega ovdje nema. On je tvorac svega ovoga i njemu pripadaju velike, velike zasluge za ovo sadašnje stanje i za ovo što Dinamo danas ima", istaknuo je Marijan Vlak, jedan od dugogodišnjih vojnika Dinama, za kamere RTL-a.

Slažete li se? 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.