Messi: Ne sviđa mi se što sam napravio u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva

Foto: Profimedia

LIONEL MESSI dao je prvi intervju nakon što je prošlog mjeseca s Argentinom osvojio naslov svjetskog prvaka. U razgovoru za TyC Sports Messi se osvrnuo na natjecanje u Kataru, a posebno na finale protiv Francuske.

"Dobro sam spavao noć prije finala i nisam radio ništa posebno. Do danas nisam pogledao tu utakmicu. Vidio sam golove, slavlja, slavlja na ulicama Argentine, ali cijelu utakmicu nisam pogledao", rekao je Messi i dodao kako se nada da ga je s neba gledao Diego Maradona, legendarni Argentinac koji je preminuo prije dvije godine.

Jedna od najupečatljivijih slika sa Svjetskog prvenstva je Messijevo slavlje ispred nizozemskog izbornika Louisa van Gaala u četvrtfinalu. Kasnije je i u mix zoni Messi nizozemskom napadaču Woutu Weghorstu vikao da je glupan.

"Nisam to planirao, ali dogodilo se. Znao sam sve što su govorili prije utakmice, sve što je Van Gaal rekao o meni. Čak su mi i suigrači prilazili i pitali 'jesi li vidio što je rekao'. Na kraju, ne sviđa mi se to što sam napravio, ne volim takve stvari. Međutim, bio je to trenutak velike napetosti, puno nervoze je bilo i sve se događalo brzo. Čovjek reagira kako reagira. Dogodilo se..."