"MI SMO JEBENI RASPAD SISTEMA" Arsenalova legenda bijesna zbog debakla

Foto: Getty Images / Guliver Image

IANU WRIGHTU posebno je bilo teško gledati rasulo Arsenala kod Bayerna (1:5) u prvoj utakmici osmine finala LP jer u sedam godina u Arsenalu (1991-98) igrao je i zabijao tako da je drugi najbolji strijelac u povijesti, a navijači su ga izabrali za četvrtog najboljeg igrača u preko 130 godina kluba.

Drugi najubojitiji Topnik s 185 golova (ispred njega je samo Henry sa 228) od sedam sezona u Arsenalu, čak šest je bio najbolji strijelac kluba i ključni čovjek prilikom osvajanja po jednog naslova prvaka Engleske, Liga kupa i Kupa pobjednika kupova te dva FA Kupa.

Zbog svega navedenog, itekako je pozvan komentirati sve vezano uz klub čija je legenda, posebno jer je Wright poznat po tome da ne bira riječi, zbog čega je uostalom nakon završetka karijere imao i ima niz novinarskih angažmana u svim vrstama medija.
Aktivan na Twitteru, gdje ima preko 1.2 milijuna sljedbenika, Wright je na toj mreži pratio minhenski raspad momčadi trenera pod kojim je igrao zadnje dvije godine u Arsenalu.
Početnu nadu da će Wenger krenuti po pobjedu: "Arsene, molim te ubaci u višu brzinu. Moramo pritisnuti Martineza i Hummelsa." i "Moram ih napasti! Nude nam se.", zamijenili su tweetovi koji su pratili nepovoljan razvoj situacije za goste:
"Zaboga...", preko "Mi smo jebeni raspad sistema", lažne nade  "Barem preživite za jebeni uzvrat", do konačnog otrježnjenja "Jebeš ovo!!! Ne gledam više."
Wrightov tviteraški tijek misli bio je iznimno praćen i prenošen, a s obzirom na ugled koji uživa među navijačima Arsenala, sigurno će biti dodatni pritisak na Wengera i igrače. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.