Mijatović bi idućeg tjedna trebao biti potvrđen kao novi trener Cibone

"U KLUBU su mi potvrdili da ću biti novi trener Cibone", navodno je rekao Tomislav Mijatović za SN. Iz Cibone nema još nikakvih službenih potvrda, a Mijatović za Index kaže kako mu je čast što je u užoj konkurenciji da preuzme klupu svog kluba, ali također naglašava kako ništa još nije dogovoreno.

Mijatović je bio pomoćnik svih Ciboninih trenera od 2001. naovamo, s izuzetkom Dražena Anzulovića. A pretpostavlja se i da je znatno jeftiniji od glavnih protukandidata za klupu Vukova, Slobodana Subotića i Veljka Mršića. Stoga je ovakav rasplet situacije logičan i očekivan.

"Mogu samo reći da sam ispunjen srećom, zadovoljstvom i da mi je velika čast biti trenerom Cibone, kluba u kojem sam prošao sve", rekao je Mijatović za SN, ali ipak upozorio kako je zasad sve na usmenoj razini. "Dogovorit ćemo se kad se vratim sljedećeg tjedna", kaže Mijatović koji će ugovor potpisati po povratku s medenog mjeseca.

Mijatović s Cibonom još nije dogovorio uvjete svog novog ugovora, ali ističe kako je njegova plaća u cijeloj priči najmanje bitna. "Puno je važnije zadržati momčad, što sam na prvom sastanku naveo kao prioritet. Što znači da mi u klubu kažu 'Tomice, ti si trener', pa onda nitko ne ostane. Nekakav moj ideal bi bio zadržati baš sve, momčad koja je testirana u Euroligi, pojačati se jednim strancem i možda dvojicom domaćih igrača, naravno, mlađih..."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.