Milan kiksom otežao Rijeci, Partizanu samo bod u Albaniji, novi poraz Vlašićevog Evertona

Foto: Hina

U SKUPINI Europske lige u kojoj igra i Rijeka, koja je s 3:1 slavila protiv Austrije u Beču, Milan i AEK su odigrali bez golova.
 
Talijanska momčad imala je čak 26 udaraca prema grčkom golu, ali na kraju nije uspjela pomoći Rijeci u borbi za drugo mjesto. Nakon ove utakmice na ljestvici vodi Milan sa sedam bodova, AEK je drugi s pet bodova, Rijeka ima tri boda, a na začelju je Austria s jednim bodom.
 
 

 
Nastavljena je velika borba za drugo mjesto i u skupini B nakon što su kijevski Dinamo i Young Boys odigrali 2:2, a albanski prvak Skenderbeu i Partizan bez golova. Dinamo ima sedam bodova, Young Boys tri, a Partizan i Skenderbeu po dva boda. 
 
 
 
Drugi ovosezonski poraz u Europskoj ligi doživio je Everton, za kojeg je Nikola Vlašić protiv Lyona odigrao cijelu utakmicu. Francuzi su slavili rezultatom 2:1, golovima Fekira u šestoj i Traorea u 75. minuti. Jedini gol za domaće zabio je Williams. 
 
 
U istoj skupini je Atalanta lako s 3:1 pobijedila Apollon i ostala na vrhu skupine s dva boda više od Lyona, pet više od Apollona i šest više od Evertona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.