Milan se tjednima bori s PSG-om za besplatnu zvijezdu. Francuzi će mu je pokloniti

Foto: EPA

PARIS SAINT-GERMAIN još uvijek nije potvrdio trenera za sljedeću sezonu. Sve se češće piše da će to biti Luis Enrique, a navodi se i da će birati igrače koje će klub dovoditi, odnosno one za koje u njegovoj momčadi nema mjesta. Prije no što je Enrique ušao u ozbiljnu konkurenciju za preuzimanje PSG-a spominjalo se da će prema Parizu Marcus Thuram. Navodno to više nije tako.

La Gazzetta dello Sport piše da Enrique nije njegov obožavatelj i da je francuski ofenzivac, sin nekadašnjeg reprezentativca Liliana Thurama, zatražio nekoliko dana da razmisli o karijeri. Interes za njim pokazao je i Milan. Ono što Milan nudi je 5.5 milijuna eura po sezoni, a odustane li PSG od Thurama, šanse za njegov dolazak na San Siro rastu. Mogao bi potpisati kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Borussijom Mönchengladbach.

Što se PSG-a tiče, Enrique će, bude li izabran na mjesto trenera, inzistirati na ostanku Neymara, s kojim je uspješno surađivao u Barceloni. Zajedno su osvojili sve što se moglo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.